Isnin, 5 September 2011

raya-my ladies-sumpahan=oversea ..

Assalamualaikum..

raya~raya~raya~ .....
haha ..da raya ke bape baru nak story2 sal kejadian raya..
+
+
+
alamak awk terlewat la antie!!
eh2 ada ku kesah?? suka hati la...(jawapan agak terkuang masam..) heee..
raya tahun x bape hot la..
just simple mimple timple jew..
beraya sakan???
just pergi rumah sedara2 dekat dan kawan2 baik jew...
tangkap picture raya sakan???
i bukan model la..hehe..
-
-
-
~actually model ni mo0d dia dah ghaib~
-
-
-
ooo000 eda kena sumpahan la raya ke3 selepas bertemu my ladies2 semua
(hepinya ketemu korang..mis korang sangat2)

picture kami di palace of the golden horses 
(marliza,aku,rin,jue)

'
'
'
'
sumpahan
~demam~ ..huhu..
tapi 
you alL jangan risau i dah ok da darl...heeppyyy!!!wink3
tapi
masih terkemet idong ni coz selsema masih terlekat..huhu :'(


my kaum kerabat (ini separuh jew)
~ramai kena tinggal~



kawan2 terbaikku..



kanak2 yang comey3..
*comey2kan mereka macam saya*
~perasan btoi perempuan ini~


video


video

adik2 jangan buat macam ni taw..akak eda tak main tapi tengok orang main jew..
yeke??boleh percaya??hahahak..=P

*
*
*
terasa sedih plak..
uwaaaa....~

eda nak balik oversea dah
>menghitung hari..<
huhu..sedih2..
US (ulu sintok)
i'm coming 
(menjerit dalam aty penuh excited...)
oo00uuchh!!
wee....~

p/s: (alL this picture mak sedara eda punya..eda x tangkap picture lansung raya ni..wee...)
        ~maktih eda amik picture ini kat facebook maktih*credit to mak tih*~